Se våra projekt i Vallastaden 2017

Så var det äntligen dags! Nu på lördag 2/9 invigs Vallastaden 2017 - Sveriges största bo- och samhällsexpo. Åhlin & Ekeroth är ingen liten aktör i projektet. På rekordtid har vi byggt Kvarteret Intellektet med studentlägenheter, hyresrätter kontor och lokaler.

Läs mer

Skolstart i renoverade lokaler

Vår byggserviceavdelning har bra "tajming" som vanligt. Lagom till skolstarten har vi färdigställt den första etappen i renoveringen av avdelning Skogslängan i Vifolkaskolan F-6 i Mantorp.

Läs mer

Åhlin & Ekeroth 30 år

I år fyller Åhlin & Ekeroth 30 år. Idag firade vi med smörgåstårta ute på våra byggen och kontor. Företagets grundare Leif och Gösta passade på att uttrycka sin tacksamhet och dela med sig av minnen från sin entreprenörsresa.

Läs mer

Avtal med Mannersons för Inre hamnen

Planeringsarbetet är i full gång för Inre hamnen i Norrköping. Ett unikt stadsutvecklingsprojekt där hamn- och industrimiljöer ska förvandlas till en modern stadsdel med tusentals bostäder och arbetsplatser i attraktivt läge vid Motala ström.

Läs mer

Sveriges första energisparhus

På uppdrag av HSB Östergötland har vi byggt Sveriges första certifierade energissparhus.

Läs mer

Första spadtaget för HSB Brf Strandängen

Sådär ja! Första spadtaget för HSB Brf Strandängen vid Svartåns strand i Mjölby avklarat. Vår VD Göran Lundström var givetvis med och höll i spaden.

Läs mer

Länets finaste vårdcentral

Nu bygger Åhlin & Ekeroth om gamla Domushuset i Åtvidabergs centrum till vårdcentral på uppdrag av Åtvidabergs Bostads AB. Ett omfattande projekt där totalt 114 vårdanpassade rum ska färdigställas och kunna tas i bruk till hösten.

Läs mer

Taklagsfest på Valla Berså
Läs mer

Vajersågning mitt i stan
Läs mer

Intensivt markarbete vid Folkungavallen
Läs mer

Vi bygger stans största lekplats
Läs mer

Vi bygger 197 nya bostadsrättslägenheter i centrala Linköping
Läs mer

Vårsol över Valla Berså
Läs mer

God Jul & Gott Nytt År!

Ett strålande byggår i Östergötland går mot sitt slut. Stort tack till alla fantastiska medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Läs mer

Framgångsrikt samarbete gav ramavtal med JM AB
Läs mer

Vi bygger Linköpings första flerbostadshus i massivträ
Läs mer

Första spadtaget för Brf Furuhöjden
Läs mer