Med hjärta för Östergötland

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB har sitt ursprung i Östergötland och är en stark och välkänd aktör i länet. Vi som äger och driver företaget håller hela Östergötland väldigt varmt om hjärtat. Dessutom vet vi att vår personal är vår främsta resurs. Det kanske låter som en klyscha men “laget före jaget” är verkligen vår devis, både internt och i samarbetet med våra beställare och med andra entreprenörer.

Där vi bor och verkar

Hos oss möter du ett personligt företag med ett lokalt perspektiv och personal från bygden. Vi trivs bäst när vi aktivt får bidra till att vår hembygd växer och utvecklas. Som lokala byggare ser vi dagligen resultatet av vårt arbete och eftersom vi bor och verkar här finns vi alltid nära våra kunder. Inte bara på våra kontor och byggen, utan även när vi går och handlar, hämtar på dagis eller går på hockey. Närheten till våra projekt och beställare får oss att anstränga oss lite mer, att lägga lite mer omsorg vid detaljerna och att tänka lite extra på miljön. Vi ska ärligt kunna stå för de arbeten vi utför. Det vi bygger idag ska ju hålla länge och skänka glädje inte bara till oss utan även till framtida generationer.

Välj lokalproducerat

Byggbranschen är en av Sveriges allra största arbetsgivare. När du anlitar ett Åhlin & Ekerothföretag bidrar du aktivt till att det skapas fler arbetstillfällen i Östergötland. Att tillsammans med våra kunder kunna göra en sådan insats för den lokala arbetsmarknaden är något som vi är väldigt stolta över. Stort tack för att du väljer lokalproducerat!